The best web hosting reviews updated with new hosting providers. HostGator Reviews ratings and coupon codes.

Локални атракции

Печати

Најблиските места до хотел Villa Bella кои што можете да ги посетите се:

 • Манастирот Св. Никола (900 m. источно),
 • Боловански камен (1½ km северно) ,
 • Ваташа (2 km)
 • Моклишко езеро (2 km југозападно), 
 • Дабниште (3 km источно),
 • Студена чешма (4 km источно),
 • За сите љубители на прошетки, историја и уште многу повеќе, бидејќи хотелот Villa Bella се наоѓа на идеална локација во срцето на Тиквешкиот регион и најблискиот град Кавадарци (2km одалеченост).
 • „Тиквешко езеро“ - најголемото во државата изградено вештачко езеро опкружено со природни убавини (10 km).
 • На брегот на езерото се наоѓа манастирот Пролог и црквата Св. Ѓорѓи, значаен споменик од културата кој што датира од 14-ти век и кој што е богато декориран со фрески.
 • Познатото Стоби, the антички град со богато културно наследство. (12 km)
 • Искусување на Еко туризам и посета на најблиските села како што се : Страгово, Крњево, Бошава, Бохула, Чемерско.(Планина Кофув).

 

На следните линкови можете да најдете повеќе информации за Македонија:

Wizzair.com

Повеќе за Тиквешките вина на :

http://around-macedonia.com/

http://www.exploringmacedonia.com/

 

За резервации и информации можете да не контактирате директно на: 

email:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел: + 389 71 22 15 51

 

Copyright © 2019 Villa Bella. Сите права се заштитени.
Развиено од Зоран Милевски